Havenfeest met een veiling

Datum(s) - 01/10/2022
Hele dag

Jachthaven LUNEGAT

Op zaterdag 1 oktober organiseert de Wsv Lunegat weer een havenfeest.
Het wordt een bijzonder feest dit jaar: Op 17 mei 2021 was het 20 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht en bestond de haven Lunegat in hetzelfde jaar 50 jaar.
Door de corona maatregelen konden we dat toen niet vieren. Daarom doen we dat maar in 2022 met de livemuziek en de all-in prijs voor het feest.
Het wordt gehouden in goede samenwerking met Rob en Gea Meijer op het haventerrein en in de winterloods.
Het belooft een gezellig feest te worden met BBQ en livemuziek, waarvoor wij alle Lunegatters uitnodigen.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 – 12.00              Inbreng bruikbare goederen voor de veiling
13.00 – 15.30              Veiling van nog bruikbare bootaccessoires
19.00 – 24.00              BBQ met livemuziek van de Allround Band YESZ
(
vegan pakketten kunnen worden gekozen, opgave bij de kaartverkoop)                                                                                                                             (Voorverkoop kaarten vanaf 1 september bij de havenmeester)

Voor de BBQ en de drankjes hebben we een all-in prijs:

• Leden                         €20
  • Introducees             €25
  • Kinderen t/m 12 jaar €10

Om een goede planning te kunnen maken moeten kaarten van tevoren gekocht worden op het havenkantoor.
Wij vragen wij u dat zo spoedig mogelijk VANAF 1 SEPTEMBER  maar uiterlijk 22 september te doen.

Bent u nog geen lid van onze vereniging, dan is dit misschien een goede reden, het nu te worden.

U kunt zich aanmelden via onze website. Ook zijn aanmeldingskaarten op het havenkantoor te krijgen.

Als u zich nu aanmeldt, betaalt u pas contributie met ingang van januari 2023.

Voor u geldt dan ook al de ledenprijs voor het havenfeest.

U kunt tevens gebruik maken van ons uitgebreid activiteitenprogramma met allerlei instructieve en gezellige bijeenkomsten gedurende de wintermaanden en in het voorjaar.

De vereniging is aangesloten bij het Watersportverbond met allerlei voordeelacties en mogelijkheden om informatie over het varen en alles wat daarbij hoort te krijgen en veelal korting op uw verzekeringspremie.