Havenfeest op 30 september 2017

Geslaagd havenfeest 2017

Op zaterdag 30 september werd het havenfeest 2017 gehouden.

Deze keer was de opzet iets gewijzigd. De veiling van bruikbare scheeps accessoires werd gehouden in de grote loods. Het lopend buffet in de schildersloods met de bar in de mastenberging die verbonden werden door 2 partytenten. We hanteerden een all-in prijs voor eten en drinken. Dat voldeed goed.

De veiling werd  ’s middags gehouden. Er waren goede spullen ingebracht. 85% van de artikelen is verkocht en van eigenaar gewisseld. Ook de warme worst met of zonder broodje vielen goed in de smaak.

Het lopend buffet vanaf 7 uur was goed verzorgd in de gezellig aangeklede schildersloods. Er waren een tachtigtal deelnemers die geanimeerd de avond hebben doorgebracht. De zelfbediening van de drankjes beviel prima.

Er was achtergrondmuziek die de conversatie niet in de weg stond.

Wel zorgen we de volgende keer voor  muzikale inbreng van Pieter Apeldoorn ( accordeon) en Ekke de Vries ( gitaar) gedurende de tweede helft van de avond.

Met de hulp van voldoende vrijwilligers konden we op zondagmorgen alles weer mooi opruimen. De koffie met appelgebak en broodjes konden in de zon genuttigd worden.

Met een voldaan gevoel kunnen  we terugkijken op een geslaagd havenfeest dat traditiegetrouw elke twee jaar gehouden wordt.